Kom på Åpen skole mandag 24. oktober!

Kom på Åpen skole mandag 24. oktober! Spesial

Mandag 24. OKTOBER er det «ÅPEN SKOLE» på Aglo. Tidligere elever, nåværende elever, mammaer og pappaer etc. og kommende elever.

Skolen er åpen for alle i hop i tidsrommet 16.00-19.00. Klokka 17.00 er det orientering i salongen ("låven") inkl. musikk.

Det begynner allerede å nærme seg tida for å søke skoleplass NESTE skoleår, og det betyr at hundrevis av elever i nærområdet vårt er i ferd med å vurdere hvilket skolevalg de skal gjøre. Derfor anbefaler vi en tur innom oss for å sjekke om kanskje vi kan gi nettopp det tilbudet du er ute etter. På hjemmesida vår, www.aglo.no kan du selvsagt lese mer om det vi tilbyr.

Hvorfor «ÅPEN SKOLE»?
Kommende elever skal få se hva Aglo kan tilby. 24. oktober kan de også ta med seg foreldrene sine. Også mange tidligere elever som har lyst til å se hva som har skjedd på Aglo etter at de forlot oss. I tillegg kan dagens elever vise fram skolen sin til søsken og foreldre.

Mandag 24. oktober på formiddagen får vi også besøk fra elevene på voksenopplæringa i Stjørdal. De aller fleste elevene på 10.klassenivå i nærområdet vårt har også vært på besøk tidligere i høst.

thumbnail_IMG_0026.jpg

Mandag 24. oktober fra klokka 16.00 til 19.00 er det altså åpent for absolutt alle. Det blir full aktivitet på alle avdelingene. Både lærerne og dagens elever vil være på plass for å vise hva en skoledag på Aglo går ut på. I tillegg vil det bli et informasjonsmøte hvor det også blir innslag fra skolens musikkkrefter. I løpet av de siste årene har mye enda seg på Aglo. Nye fagtilbud, nye lærer og nye elever (hedligvis), men vi har også pussa opp låven vår. Det har blitt et spennende bygg som pr. i dag er ca. 90 prosent ferdig.

Aglo og musikk er forresten noe å glede seg til...

Derfor; VELKOMMEN TIL AGLO MANDAG 24. OKTOBER

agloadresse_ny_970.JPG