Øs pøs, men velkommen til Aglo!

Øs pøs, men velkommen til Aglo! Spesial


Skitvær, men i dag gav vi blaffen. Et nytt Aglo-år har starta, og slike år pleier ikke å la seg stoppe av regnvær.

250 elever møtte på Aglo i formiddag. Ny rekord med solid margin! Og de 250 er fra dags dato og helt til juni 2018 "AGLOISTER". Et splitter nytt skoleår med helt blanke ark er i gang. Mange kunne si «takk for sist», men flertallet av elevene var her før første gang. Spennende!

Rektor Gørild Joramo (hovedbildet – t.v.) var selvsagt i «myldremodus» og hilste på så mange som mulig. Blant dem Sandra Aurheim (t.h. på bildet). Sanda jakter på studiekompetanse, og skal være elev i 3AFA.

Skoleårets første Aglo-møte skjedde presis klokka ti ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. Samtlige ansatte var i «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år. Det ble litt sånn tjo og hei umiddelbart. Litt kaos. Mye spenning. Mange smånervøse. Noen smilte. Noen litt mer alvorlig.

Aglo.no var tradisjonen tro sammen med de om lag 60 AF-elevene. De fikk en laaaang runde med avdelingsleder/inspektør Guri Fornes Drop (bildet under).

- Skolen i fokus. Det er det viktigste i år. Jobbe, jobbe, jobbe, er kortversjonen av Guris budskap.

- Og…, sammen skal vi skape et godt læringsmiljø, sa Guri.

IMG_2548.JPG

Og - et Aglo-løfte som vi alltid gjentar og aldri glemmer:

«Å bli sett» - det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret. Og et av mottoene for det nye skoleåret er: «Vårt mål – alle i mål».

De første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede i morgen er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever.

nederst_970.jpg