Første uka avsluttet med stil Spesial

Skoleåret bare fortsetter og fortsetter. Sikk-sakk mellom matte, engelsk, sveising, bygging, hårstell….og sosiale aktiviteter.

Hovedbildet er billedgalleri

Bli kjent med Aglo, omgivelsene og ikke minst; HVERANDRE. Det funka så vidt vi kunne se aldeles utmerket i dag. Sjukilometerssløyfa rundt nordbygda med innlagte oppgaver ble som vanlig en artig opplevelse.

Undertegnede ble med 3PÅA på tur og møtte det meste av resten underveis. Vi fikk testa evnene våre skikkelig. Vi var visst eksperter i en del og relativt uvitende i en del annet. Å bedømme avstander er ikke vår styrke. Men vi er dritgod i blomster og trær. Kirkene i dalføret er vi også eksperter på.

Bildegalleriet vårt viser litt av det vi var igjennom i løpet av den tre timer lange og trivelige rundturen. Bildet under forteller også at vi har et spennende nærmiljø. Kyr og sånt...

Hva er forskjellen på selje og rogn? Hvordan kan en person være 15 år i 1990 og bare ti i 1995? Picasso, Kittelsen og Munch. Leiker, steintårnbygging og balansering. Alt rakk vi. Deretter grilling med påfølgende Ukeslutt. Uke nr. 1 i skoleåret er plutselig historie. Nå er vi klar for resten!

h.JPG

nederst_970.jpg