Fagdag på den kreative måten

Fagdag på den kreative måten Spesial

HO-avdelinga vår var i det kreative hjørnet (fin vane, det) da de denne uka skulle lære litt om det elevene en eller annen gang i nær framtid skal jobbe med.

De to vg1-klassene våre starta med 30-minutteren sin, og spaserte i kjapp gange ned til Steinvikholmen. Aglos fenomenale og unike nærområde.

Vg2 HEA tok på seg stelleklær og sjekka hvordan det er å jobbe som nettopp helsearbeider. Smart. Tema «syk pasient (eller dukke om en vil…) behandles og stelles i seng». Dukka ble visst veldig bra igjen... Led i alle fall ingen nød der hun lå.

IMG_0120.JPG

Vg1-klassene dro derimot UT. Lærer Anne Lise Sundbø var stålende fornøyd og opplagt da hun fortalte aglo.no om det som skjedde på den historiske holmen.

- V i dro altså til Steinvikholmen, 25 stykker. En fin trimtur. Og et artig faglig opplegg som skulle handle litt om det som skal skje senere i skoleåret. Disse elevene skal ut i praksis, og da må de kunne være sammen med blant annet barn.

- Vi øvde på å lese barnebøker høyt for hverandre. Og så måtte vi synge barnesanger. Høyt. Alle var med på opplegget, og med en slik elevgruppe ser jeg veldig lyst på resten av skoleåret, sa Anne Lise Sundbø.

IMG_0123.JPG

nederst_970.jpg