Kom på kulturmessa torsdag

Kom på kulturmessa torsdag Spesial

HO-avdelinga vår kjører et beinhardt løp om dagen. Torsdag inviterer de til ei bokstavelig talt fargerik kulturmesse i kantina på Aglo. Kom du også!

PÅ HO (helse og oppvekst) møtes elever med et usedvanlig bredt kulturspekter. Vi vil lære av hverandre, og vi vil møte hverandre. Et bittelite FN i miniatyr. På Aglo. Vi stakk innom HO-kjøkkenet i formiddag, og målet var å ta et bilde...., og kanskje å få testa ut torsdagens meny som var under komponering. Litt tidlig i prosessen, dessverre. Men den som venter på noe godt til torsdag har altså en alle tiders mulighet.

TORSDAG 14.SEPTEMBER ARRANGERER HO-AVDELINGEN  KULTURMESSE I KANTINA FRA kl. 10.30-15.00.

Dette er resultatet av et 3 dagers prosjekt, på tvers av klassen, der målet er å bli kjent med egen og andres kulturbakgrunn. Det er 16 ulike land representert i avdelingen, og det er disse som presenteres på messa. Quiz med spørsmål fra hele utstillinga. Premiering på ukeslutt! 

BESØK VÅR INTERNASJONALE KAFÈ. HER KAN DU KJØPE VÅRRULLER m/ris og råkost (Kr.40.-) OG BAKEVARER. TA MED mynter til å kjøpe for.

intmat.jpg

STØTT MERCY SHIPS! PÅ ALLE BORD I MESSA VIL DU FINNE INNSAMLINGSBØSSER. ALL INNTEKT FRA KAFÈN TILFALLER BISTANDSPROSJEKTET VÅRT: MERCY SHIPS

 

VELKOMMEN TIL OSS PÅ HO-AVDELINGA

nederst_970.jpg